FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Nu ska verksamheten bli större och lyxigare!
2004 hade vi endast en replokal, vilket senare kom att bli tre. Nu, 2009/2010 håller vi på att färdigställa 10 st fullt utrustade lokaler med ambitionen att bli Stockholms bästa replokalshus. Vi jobbar dessutom med att förbättra studio-förutsättningarna med bättre mikrofoner/mjukvara mm. Visionen är benfast! Stockholms bästa replokal & studio!

 

Stora planer

Vi ser mycket fram emot resultatet och har stora planer. Vi kommer att bygga replokaler i olika storlekar, med olika påkostad utrustning, kvalitet och pris. Alla nya replokaler kommer att få professionellt ritade akustiklösningar för bästa möjliga replokalsmiljö.
Till de allra lyxigaste replokalerna har vi redan nu beställt in viss utrustning. Tamatrummor med Zildjiancymbaler, rörförstärkare med topp och låda från fabrikat som Fender, Marshall, Orange. PA-anläggning med 4 st EV SX-högtalare /replokal mm. Kort sagt, ruskigt bra utrustning!

 

RGB-belysning

Vi har även börjat installera sk RGB-belysning där du kan välja mellan 1600 färger, intensitet och styrka. På så sätt kan du enkelt ställa in det ljus som du trivs bäst med! Det kanske man inte tror, men det är ovärderligt skönt.

 

Lounge

Vi kommer även att bygga ut kök med mikrovågsugn och kylskåp samt en rymlig lounge med soffor, TV och TV-spel, kaffe - och läskmaskin. Här ska du i lugn och ro kunna slå dig ner, samtala med dina bandmedlemmar eller andra band. Extra behagligt för den med håltimma efter t.ex. jobb eller skola.

 

Förvaring

Skåp för förvaring av instrument, pedaler, cymbaler, trumstockar mm, är även på ingång och kommer att vara på plats vid årsskiftet 2009/2010. För en mindre summa kommer du att ha tillgång till privat skåp för inlåsning av dina saker.

 

Kontor

Vi har även byggt ett nytt kontor med inglasade väggar. Tanken är att du som repar  här ska kunna se om vi är på plats, för eventuella frågor, behov av hjälp mm. Dessutom har vi nu rum för att kunna prata med våra kunder på kontoret, till skillnad från förr då vi satt i ett enskilt litet enmannakontor inne i städskrubben:)