FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Om företaget

Molotov Studios startades våren 2004 med visionen att skapa den idealiska mötesplatsen för ett kreativt musikliv. Vi ville skapa en plats som utstrålade kvalitet, men samtidigt kändes familjär. En plattform där musiker ska få chansen att växa! I replokalen, studion och på scen. Med den visionen grundades aktiebolaget Molotov Studios AB.

 

Företaget är indelat i tre delar; Replokal, Studio och Live. De moderna replokalerna och studion är helt i särklass vad det gäller ljud, inredning och atmosfär. År 2006 drog vi också igång den omfattande klubbverksamheten Fight Club, som vi har låtit närmare 1000 band spela på. Idag har vi 10 moderna replokaler, en professionell inspelningsstudio samt arrangerar ca 80 klubbevenemang varje år. Sedan starten 2005 har ca: 1000 band fått chansen att stå på våra scener. Vår ambition är att skapa möjligheter för alla Stockholms musiker, och låta dem bli en del av Stockholms kulturliv!

 

Sedan starten 2004 har vår verksamhet vuxit, både i omfattning och personalstyrka. I starten var vi tre eldsjälar. Nu är vi sju musikentusiaster, musikproducenter och arrangörer som jobbar hårt för att vidga möjligheterna för alla band och artister där ute. För mer info om vår personal, se Om oss

Välkommen till Molotov Studios