FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Om oss

Molotov Studios startades 2004 med 3 man i personalen. Medan verksamheten växt sig större har även personalstyrkan ökat och vi är numera 7 personer som jobbar på Molotov Studios.
Är det någon du vill komma i kontakt med? Tveka inte!
Här hittar du information om oss, våra ansvarsområden och kontaktuppgifter.

Simon Edwinsson är en av grundarna, samt delägare i Molotov Studios. Styrelseledamot och ansvarig för klubbverksamheten. Han har en gedigen utbildning från KTH inom akustik och ljudbehandling och jobbar numera som akustikkonsult.

Läs mer: Simon Edwinsson

Ismail Malikov är en av grundarna, samt delägare i Molotov Studios. Styrelseledamot och ansvarig för replokal - och studioverksamheten. Han har många års erfarenhet som musikproducent och ljudtekniker, har bl.a. producerat Shout out Louds.

Läs mer: Ismail Malikov

Martin Hentzel är en av grundarna, samt delägare i Molotov Studios. Styrelseordförande och ekonomiansvarig. Martin är utbildad ljudtekniker och har jobbat som lärare i ljudteknik.

Läs mer: Martin Hentzel

Kalle Berglund har en övergripande administrativ roll i verksamheten, kontrakt - och fakturahantering mm. Han är gitarrist i ett band vars namn han vill behålla hemlighetstämplat i protest mot modern marknadsföringslogik. Vad som dock framgår är att bandet är aktuella med sitt fjärde album som likt sina föregångare handlar om landskapet Södermanland.

Läs mer: Kalle Berglund

Martin Karlsson jobbar i studion som musikproducent och tekniker, men även som ljudtekniker inom klubbverksamheten. Han har en gedigen utbildning bakom sig inom musikproduktion och låtskriveri.

Läs mer: Martin Karlsson

Anton Adamsson jobbar med bandbokning och klubbarrangemang, men även som pressansvarig. Han är låtskrivare, musikproducent och sångare i Basko Sthlm med vilka han varit länge aktiv på Stockholms livescener.

Läs mer: Anton Adamsson