FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Om oss

Molotov Studios startades 2004 med 3 man i personalen. Medan verksamheten växt sig större har även personalstyrkan ökat och vi är numera 7 personer som jobbar på Molotov Studios.
Är det någon du vill komma i kontakt med? Tveka inte!
Här hittar du information om oss, våra ansvarsområden och kontaktuppgifter.

Simon Edwinsson är en av grundarna, samt delägare i Molotov Studios. Styrelseledamot och ansvarig för klubbverksamheten. Han har en gedigen utbildning från KTH inom akustik och ljudbehandling och jobbar numera som akustikkonsult.

Register to read more...

Ismail Malikov är en av grundarna, samt delägare i Molotov Studios. Styrelseledamot och ansvarig för replokal - och studioverksamheten. Han har många års erfarenhet som musikproducent och ljudtekniker, har bl.a. producerat Shout out Louds.

Register to read more...

Martin Hentzel är en av grundarna, samt delägare i Molotov Studios. Styrelseordförande och ekonomiansvarig. Martin är utbildad ljudtekniker och har jobbat som lärare i ljudteknik.

Register to read more...

Kalle Berglund har en övergripande administrativ roll i verksamheten, kontrakt - och fakturahantering mm. Han är gitarrist i ett band vars namn han vill behålla hemlighetstämplat i protest mot modern marknadsföringslogik. Vad som dock framgår är att bandet är aktuella med sitt fjärde album som likt sina föregångare handlar om landskapet Södermanland.

Register to read more...

Martin Karlsson jobbar i studion som musikproducent och tekniker, men även som ljudtekniker inom klubbverksamheten. Han har en gedigen utbildning bakom sig inom musikproduktion och låtskriveri.

Register to read more...

Anton Adamsson jobbar med bandbokning och klubbarrangemang, men även som pressansvarig. Han är låtskrivare, musikproducent och sångare i Basko Sthlm med vilka han varit länge aktiv på Stockholms livescener.

Register to read more...