FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Billig replokal med ABF-stöd

För att kunna ta del av Molotov Studios förmånliga priser för replokaler rekommenderar vi att ni ansluter ert band till studieförbundet ABF. Genom att driva en studiecirkel ansluten till ABF erhåller Molotov Studios kunder en reducerad hyresavgift.

 

ABF-Stöd

Så här mycket bidrar ABF med till ditt bands replokalhyra:
ABF-stöd för 1 pass/vecka: 400 kronor/månad.
ABF-stöd för 2 pass/vecka: 800 kronor/månad.
ABF-stöd för 3 pass/vecka: 1 200 kronor/månad.

 

Hur bildar man en studiecirkel?

För att du och ditt band ska få ABF-stöd och kunna hyra Molotov Studios replokaler till de priser ni finner här på hemsidan bör ni boka en tid med Peter Haspe på ABF (08-45 34 120), och för att er studiecirkel ska klassas som bidragsberättigad måste den uppfylla vissa krav. Detaljer kring detta kan Peter Haspe svara på, men i huvudsak handlar det om att utse en ”cirkelledare”, fylla i närvarolistor under era reptider samt visa prov på utveckling. Observera att ni måste vara minst tre personer i bandet/cirkeln för att få ABF-stöd.

 

Närvarolista

När närvarolistan är full, eller när terminen närmar sig sitt slut, ska ni utan anmodan överlämna närvarolistan till någon av oss på Molotov Studios. Tomt på kontoret? Lämna den i brevlådan nere i porten. Om ni misslyckas med att lämna in närvarolistan i tid kommer ni att faktureras för det belopp som uteblivit från ABF, från och med ert förra terminsslut hos studieförbundet. Molotov Studios vill undvika detta i allra högsta mån, då det endast är våra kunder som drabbas. Så var noggranna med inlämning av närvarolistorna!

 

Frågor om ABF-bidrag? Vänd er i första hand till Peter Haspe på ABF (08-45 34 120). Det går självklart också bra att ställa frågor av allmän karaktär till oss på Molotov Studios. För att kontakta oss, se Kontakt