FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Skåp för instrument och förstärkare

Molotov Studios replokaler är utrustade med förstklassig musikutrustning - allt för att underlätta för dig som musiker. Den som ändå önskar använda egen utrustning kan givetvis göra så, men behöver inte tänka på enträget släpande av instrument eller förstärkare på tunnelbanan. Efter vår senaste tillbyggnad finns möjligheten att till en överkomlig summa hyra förvaringsskåp () i våra lokaler, där banden enkelt kan låsa in cymbaler, virveltrummor, syntar, kablar, pedaler, gitarreffekter - eller varför inte kläder eller en påse chips?

 

 Med förvaringsmöjligheterna hoppas vi kunna göra din vardag lite enklare. Kanske har du inte lust att repa i jobbkostymen? Eller så orkar du inte ta med dig trumpinnarna till krogen?

 

För att du ska känna dig trygg med att lämna dina saker är Molotov Studios lokaler larmade, och utrymmet för förvaringsskåpen är tv-övervakat. Ett tjugotal rymliga skåp, av samma storlek, kommer att finnas tillgängliga. Först till kvarn gäller för banden. Kontakta vår personal om du är intresserad av ett skåp.

 

Våra skåp har måtten DxBxH 49.5x25.0x174.5 cm.