FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Lounge

replokal9

Att repa hos Molotov Studios kan handla om så mycket mer än bara mikrofoner, trumpinnar, förstärkare och de kickar som en dag i replokalen kan ge. Här kan du som musiker träffa likasinnade, koppla av med en kaffe eller bara varva ner tillsammans med medlemmarna i ditt band. 2009/2010 står vår helt nybyggda lounge klar för bandens förfogande. Syfte: Att uppfylla vår dröm om Stockholms bästa musikmötesplats.

 

När Molotov Studios startade sin verksamhet för snart sex år sedan var tanken från början att skapa en atmosfär som du som musiker kan finna inspirerande. Glöm smutsiga källarlokaler, nergångna fritidsgårdar eller trånga, mörka rum. Hos Molotov Studios kan du inte bara repa och spela in din musik i Stockholms fräschaste lokaler. Vi hoppas också att underlätta för dig som musiker, och tillgodose dina behov av bekvämlighet.

 

Efter vår senaste nytillbyggnad är strax en helt ny lounge iordningställd, där du och ditt band är välkomna att bara hänga. Soffa med plattbilds-tv och tv-spel, kaffe- och läskautomat samt pentry med goda möjligheter att stilla hungern före eller efter avslutat pass (spis, kyl och flera mikrovågsugnar). Självklart har du även tillgång till toalett och dusch.

 

Du kanske kommer direkt från skola eller jobb? Eller planerar att dra vidare på stan efter att du är klar för dagen i studion eller repan? Inga problem. Häng hos oss, koppla av, eller ta chansen att lära känna andra band. Just nu repar ett 60-tal band i våra lokaler på Gärdet. I takt med att våra nybyggda replokaler står färdiga ökar trycker allt mer, vilket gör Molotov Studios till den perfekta mötesplatsen för dig som sysslar med musik i Stockholm.

 

Visst kan musik vara ett enmansprojekt. Men många gånger är möten och kontakter nyckeln till dina framgångsdrömmar. Vi hoppas du ska trivas i vår nya lounge.

 

Välkommen