FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Replokal 1

replokal1

 

Replokal 1

Är du kräsen när det kommer till ljud, men också benägen att hålla hyran nere? Med lokal 1 erbjuder vi en professionellt akustikbehandlad replokal med kvalitativ utrustning i våran lägre prisklass. Beläget i centrala Stockholm.

 

Inventarie

Gitarrstärkare: Marshall AVT 150H halvstack, Hiwatt Maxwatt G200R-HD halvstack, Fender Ultra Chorus
Basstarkäre: Ampeg B1-RE-topp, 15"-låda
Trummor: Sonor 3003 Force 14" 12" 13" 16" 22"
PA: Samson TXM16 mixer, 4 st EV SX 300 högtalare, 4 st Shure SM58 

 

Pris

700-1400 kr /månad, läs mer i Schema nedan.

 

Anmäl intresse replokal 1

 

Titta mer på:

Musikutrustning i replokalen

 

 

Beskrivning

Före vår senaste tillbyggnad var Replokal 1, med sina 19 kvadratmeter, Molotov Studios största och mest kvalitativa replokal. Den är rymlig och passar det medelstora bandet (5-7 personer), och har bra förutsättningar för att fungera i alla sammanhang. Med bra utrustning och lyxig utstyrsel ges en spelglädje som man inte alltid kan ta för givet.

"Vi är hur nöjda som helst! Det är rymligt, fräscht och riktigt bra ljud." säger Anders som repar i replokal 1. Lokalen får kontinuerlig service av personal som kontrollerar att allting fungerar korrekt och att lokalen alltid är komplett med sladdar, mickar, stativ och fotkontroller. Vi har också försett rummet med tre stycken gitarrhängare, keyboardstativ och notställ.

 

Utseende

Rummet går i rött med mörka trädetaljer samt vitt i linnetyg, har ett stort fönster mot Furusundsgatan (söderläge), laminatgolv och echophon-akustiktak. Rummet är också den lokal som ligger närmast både kaffe- och läskautomat samt närmast ingången till våra lokaler – alltså inte fel för den som önskar ta en nypa luft eller tur till affären.

 

Utrustning

Utrustningen i replokal 1 är påkostad med modeller från ledande toppfabrikat som Marshall, Fender, Ampeg mm. Vi har försett lokalen med en kvalitativ sånganläggning inkl. 4 st mikrofoner med tillhörande sladdar.

 

 

 

Schema - lediga tider

Pass

I Molotov Studios replokaler abonerar ni på ett eller flera pass per vecka. Priserna som anges i schemat är månadskostnaden för att abonnera på respektive pass. Det går bra att abonnera på ett eller flera av de pass som visas som lediga nedan. Om ni väljer flera pass/vecka ger vi givetvis ett rabatterat pris; två pass/vecka 20% avdrag på totalkostnaden, tre pass/vecka 25% avdrag på totalkostnaden.

 

Bläddra

HIttar du inte en tid som passar dig? Titta lite längre fram i schemat. Där kan du ibland hitta tider som nyligen sagts upp. För att se schema för kommande veckor, bläddra med pilknapparna i schemats övre vänstra hörn. Du hittar också schema för samtliga replokaler här.

 

ABF-stöd

De priser som anges i schemat nedan förutsätter att ni startar en studiecirkel hos ABF. Det är mycket enkelt och vi hjälper er att komma igång med detta. Om ni av någon anledning inte vill starta cirkelverksamhet tillkommer 400:- på samtliga priser.?

 

 


Har ni frågor, vill boka ett pass eller en visning: klicka här.

Grönt fält = Ledigt pass

Rött fält = Upptaget pass