FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Replokal 10

replokal 10

 

Replokal 10

Söker du det värsta av det värsta? I lokal 10 har vi skapat en snuskigt lyxig replokal med förstärkarriggar i 30 000-kronorsklassen. Med sina 30 kvadratmeter är det Molotov Studios största replokal. Beläget i centrala Stockholm.

 

Inventarie

Gitarrstärkare: Fender Super Sonic helrör-stack, Marshall JVM210H helrör-stack, Orange Rocker 30 helrör-kombo
Basstarkäre: Ampeg SVT-450 topp, SVT-810E låda
Trummor: Tama Superstar 14" 10" 12" 13" 16" 22"
Keyboard: KORG SP250 
PA: Samson TXM16 mixer, 4 st EV SX 300 högtalare, 4 st Shure SM58 

 

Pris

900-1800 kr /månad, läs mer i Schema nedan.

 

Anmäl intresse replokal 10

 

Titta mer på:

Musikutrustning i replokalen

 

 

Beskrivning

Replokal 10 är i särklass den absolut lyxigaste och rymligaste replokalen hos Molotov Studios. Replokalernas replokal, och vad världen har att erbjuda i utrustningsväg. Gitarrförstärkarna är alla i helrör medan basförstärkaren är av den bästa SVT-serien. Rummet andas lyx och passar såväl proffssatsningen som hobbybandet som inte vill nöja sig med det näst bästa.

Den proffsiga atmosfären lämpar sig för samtliga musikstilar och erbjuder högsta möjliga kvalitet för pengarna. Här har vi grejerna som du bara kan drömma om att ha i din källare.

"Det går ju inte att hitta en bättre replokal. Utrustningen är av världsklass verkligen" säger Björn som repar i replokal 10.

Lokalen får kontinuerlig service av personal som kontrollerar att allting fungerar korrekt och att lokalen alltid är komplett med sladdar, keyboard, mickar, stativ och fotkontroller. Vi har också försett rummet med tre stycken gitarrhängare, keyboardstativ och notställ.

 

Utseende

Vi har försett replokal 10 med RGB-belysning där du kan färgsätta rummet efter egen smak, dimmbara hallogenlampor, laminatgolv och echophon-akustiktak. Väggarna är klädda i Stockholmsvitt tyg och rummet ligger behagligt avsides från lounge, kontor och ingång.
Den som repar i Replokal 10 kan dessutom varva ner i egen soffa, perfekt för en kaffepaus eller diskussionsstund med ditt band.

 

Utrustning

Här har vi grejerna som du bara kan drömma om att ha i din källare. Med helrörförstärkare från fabrikat som Fender, Marshall och Orange blir replokal 10 tveklöst den mest påkostade och lyxigaste replokalen hos Molotov Studios. Vi har försett lokalen med en högst kvalitativ sånganläggning med 4 st högtalare utplacerade i varje hörn, keyboard, samt 4 st mikrofoner med tillhörande sladdar.

 

 

 

Schema - lediga tider

Pass

I Molotov Studios replokaler abonerar ni på ett eller flera pass per vecka. Priserna som anges i schemat är månadskostnaden för att abonnera på respektive pass. Det går bra att abonnera på ett eller flera av de pass som visas som lediga nedan. Om ni väljer flera pass/vecka ger vi givetvis ett rabatterat pris; två pass/vecka 20% avdrag på totalkostnaden, tre pass/vecka 25% avdrag på totalkostnaden.

 

Bläddra

HIttar du inte en tid som passar dig? Titta lite längre fram i schemat. Där kan du ibland hitta tider som nyligen sagts upp. För att se schema för kommande veckor, bläddra med pilknapparna i schemats övre vänstra hörn. Du hittar också schema för samtliga replokaler här.

 

ABF-stöd

De priser som anges i schemat nedan förutsätter att ni startar en studiecirkel hos ABF. Det är mycket enkelt och vi hjälper er att komma igång med detta. Om ni av någon anledning inte vill starta cirkelverksamhet tillkommer 400:- på samtliga priser.?

 

 


Har ni frågor, vill boka ett pass eller en visning: klicka här.

Grönt fält = Ledigt pass

Rött fält = Upptaget pass