FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Replokal 2

replokal2

 

Replokal 2

Söker du en medelstor replokal (4-5 personer) till ett pressat budgetpris? Med lokal 2 erbjuder vi en professionellt akustikbehandlad replokal med finare standardutrustning. Beläget i centrala Stockholm.

 

Inventarie

Gitarrstärkare:Marshall Valvestate VS100 halvstack, Laney Tube Fusion TF800 halvstack, Roland CUBE 60
Basstarkäre: Ampeg B-115 combo
Trummor: Sonor 3003 Force 14" 12" 13" 16" 22"
PA: Deton MAX MP184A-mixer, 2st Alto ELVIS 15"-högtalare, 4 st mikrofoner

 

Pris

450-900 kr /månad, läs mer i Schema nedan.

 

Anmäl intresse replokal 2


Titta mer på:

Musikutrustning i replokalen

 

 

Beskrivning

I replokal 2 hittar du en fullt utrustad replokal på en medelstor yta, 13 kvadratmeter. Med utrustning, som kan kategoriseras under begreppet standard, kan du ändå vänta dig bl.a. förstärkarriggar från ledande förstärkarfabrikat. "Den är ju skitbra! Rymlig lokal med bra pris och såklart bra ljud. Man hör inte ens bandet i lokalen bredvid." säger Mårten som repar i replokal 2.

Lokalen får kontinuerlig service av personal som kontrollerar att allting fungerar korrekt och att lokalen alltid är komplett med sladdar, mickar, stativ och fotkontroller. Vi har också försett rummet med tre stycken gitarrhängare, keyboardstativ och notställ.

 

Utseende

Rummet är unikt av Molotov Studios replokaler i det hänseendet att lokalen har två stora fönster i två väderstreck, vilket skapar en skön ljus atmosfär. Rummet är målat i ljust blått och har tygbeklädda väggar i ljust grått. Vidare har rummet detaljer i trä, samt laminatgolv och echophon-akustiktak. Rummet är intimt och skapar en tajt känsla – perfekt för dig som vill känna dig ett med musiken.

 

Utrustning

Utrustningen i replokal 2 är komplett för en klassisk sättning (trummor, bas, gitarr, gitarr) med kända fabrikat som Marshall, Laney, Hartke mm. Vi har försett lokalen med en kvalitativ sånganläggning inkl. 4 st mikrofoner med tillhörande sladdar.

 

 

 

Schema - lediga tider

Pass

I Molotov Studios replokaler abonerar ni på ett eller flera pass per vecka. Priserna som anges i schemat är månadskostnaden för att abonnera på respektive pass. Det går bra att abonnera på ett eller flera av de pass som visas som lediga nedan. Om ni väljer flera pass/vecka ger vi givetvis ett rabatterat pris; två pass/vecka 20% avdrag på totalkostnaden, tre pass/vecka 25% avdrag på totalkostnaden.

 

Bläddra

HIttar du inte en tid som passar dig? Titta lite längre fram i schemat. Där kan du ibland hitta tider som nyligen sagts upp. För att se schema för kommande veckor, bläddra med pilknapparna i schemats övre vänstra hörn. Du hittar också schema för samtliga replokaler här.

 

ABF-stöd

De priser som anges i schemat nedan förutsätter att ni startar en studiecirkel hos ABF. Det är mycket enkelt och vi hjälper er att komma igång med detta. Om ni av någon anledning inte vill starta cirkelverksamhet tillkommer 400:- på samtliga priser.?

 

 


Har ni frågor, vill boka ett pass eller en visning: klicka här.

Grönt fält = Ledigt pass

Rött fält = Upptaget pass