FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Replokal 3

replokal3

 

Replokal 3

Är du ute efter en liten replokal (3-4 personer), till lägsta möjliga pris? Lokal 3 lämpar sig för den nystartade bandsatsningen eller för den begränsade plånboken, då dess storlek drar ner kostnaderna. Beläget i centrala Stockholm.

 

Inventarie

Gitarrstärkare: Marshall Valvestate S80, Fender Roc Pro 1000, Laney Tube Fusion TF320
Basstarkäre: Hartke Kickback 12 combo
Trummor: Sonor 503 14" 12" 13" 16" 22"
PA: Alto PBM8.500-mixer, 2 st Alto ELVIS 12"-högtalare, 3 st mikrofoner 

 

Pris

450-900 kr /månad, läs mer i Schema nedan.

 

Anmäl intresse replokal 3

 

Titta mer på:

Musikutrustning i replokalen

 

 

Beskrivning

Replokal 3 är en liten och enkel replokal men i samma fräscha utstyrsel som våra övriga replokaler. Den stora skillnaden är lokalens storlek och att förstärkarna är i komboform. Replokalen är fullt utrustad och professionellt akustikbehandlad. Lokalen får kontinuerlig service av personal som kontrollerar att allting fungerar korrekt och att lokalen alltid är komplett med sladdar, mickar, stativ och fotkontroller. Vi har också försett rummet med tre stycken gitarrhängare, keyboardstativ och notställ. "Vi är nöjda som fan, riktigt prisvärt och bra ljud!" säger Oskar som repar i replokal 3.

 

Utseende

Lokalen stod klar 2005 och är Molotov Studios minsta replokal. Med sina 10 kvadratmeter utstrålar rummet intimitet och närhetskänsla, och passar kanske bäst för det mindre bandet, förslagsvis 3-4 personer. Rummet har ett stort fönster mot Värtavägen och är inrett i Stockholmsvitt tyg tillsammans med betsade trädetaljer.
Precis som övriga replokaler är rummet inrett med laminatgolv samt echophon-akustiktak.

 

Utrustning

Utrustningen i replokal 3 är av standardkaraktär med förstärkare från ledande fabrikat som Marshall, Fender, Laney mm. Vi har försett lokalen med en kvalitativ sånganläggning inkl. 3 st mikrofoner med tillhörande sladdar.

 

 

 

Schema - lediga tider

Pass

I Molotov Studios replokaler abonerar ni på ett eller flera pass per vecka. Priserna som anges i schemat är månadskostnaden för att abonnera på respektive pass. Det går bra att abonnera på ett eller flera av de pass som visas som lediga nedan. Om ni väljer flera pass/vecka ger vi givetvis ett rabatterat pris; två pass/vecka 20% avdrag på totalkostnaden, tre pass/vecka 25% avdrag på totalkostnaden.

 

Bläddra

HIttar du inte en tid som passar dig? Titta lite längre fram i schemat. Där kan du ibland hitta tider som nyligen sagts upp. För att se schema för kommande veckor, bläddra med pilknapparna i schemats övre vänstra hörn. Du hittar också schema för samtliga replokaler här.

 

ABF-stöd

De priser som anges i schemat nedan förutsätter att ni startar en studiecirkel hos ABF. Det är mycket enkelt och vi hjälper er att komma igång med detta. Om ni av någon anledning inte vill starta cirkelverksamhet tillkommer 400:- på samtliga priser.?

 

 


Har ni frågor, vill boka ett pass eller en visning: klicka här.

Grönt fält = Ledigt pass

Rött fält = Upptaget pass