FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Replokal 5

replokal5

 

Replokal 5

I lokal 5 har vi skapat en snuskigt lyxig replokal för den snorkige vintagefantasten. Här hittar du inget annat än helrör gitarrförstärkare, t.ex. en Orange (topp+låda) original från 70-talet. Med sina 29 kvadratmeter är det en av Molotov Studios största replokaler. Beläget i centrala Stockholm.

 

Inventarie

Gitarrstärkare: Orange helrör-stack, Marshall JCM 900 helrör-stack, VOX AC30 helrör-kombo
Basstarkäre: Ampeg SVT-450 topp, SVT-810E låda
Trummor: Tama Silverstar 14" 12" 13" 16" 22"
Keyboard: KORG SP250 
PA: Samson TXM16 mixer, 4 st EV SX 300 högtalare, 4 st Shure SM58 

 

Pris

900-1800 kr /månad, läs mer i Schema nedan.

 

Anmäl intresse replokal 5

 

Titta mer på:

Musikutrustning i replokalen

 

 

Beskrivning

Replokal 5 är en av våra två lyxigaste replokaler (den andra är replokal 10). Gitarrförstärkarna är typiska vintagestärkare, endast helrör, bl.a. en original Orange från 70-talet, en Marshall JCM 900, båda med tillhörande 4x12”-lådor. Basförstärkaren är inget annat än den bästa Ampeg SVT-toppen med 8x10”-låda. Lokalen andas lyx och passar såväl proffsen som fritidsmusikern som inte vill nöja sig med det näst bästa.

Replokalen får kontinuerlig service av vår personal som kontrollerar att allting fungerar korrekt och att lokalen alltid är komplett med sladdar, keyboard, mickar, stativ och footswitch. Vi har också försett rummet med tre stycken gitarrhängare, keyboardstativ och notställ.

 

Utseende

Vi har i replokal 5 försett rummet med RGB-belysning där du kan färgsätta lokalen efter egen smak, dimmbara hallogenlampor, laminatgolv och echophon-akustiktak. Väggarna är klädda i Stockholmsvitt tyg och rummet i anslutning till lounge med kaffemaskin, godiskmaskin och TV-spel.

 

Utrustning

replokal 5 hittar du inget annat än påkostad utrustning i världsklass. Här hittar du bara prylar från de kända fabrikatens toppserier. Sånganläggningen består av PA-mixer med 4 st EV SX 300 högtalare samt 4 st Shure SM58 mikrofoner. I replokal 5 står också en KORG SP250 Stage Piano.

 

 

 

Schema - lediga tider

Pass

I Molotov Studios replokaler abonerar ni på ett eller flera pass per vecka. Priserna som anges i schemat är månadskostnaden för att abonnera på respektive pass. Det går bra att abonnera på ett eller flera av de pass som visas som lediga nedan. Om ni väljer flera pass/vecka ger vi givetvis ett rabatterat pris; två pass/vecka 20% avdrag på totalkostnaden, tre pass/vecka 25% avdrag på totalkostnaden.

 

Bläddra

HIttar du inte en tid som passar dig? Titta lite längre fram i schemat. Där kan du ibland hitta tider som nyligen sagts upp. För att se schema för kommande veckor, bläddra med pilknapparna i schemats övre vänstra hörn. Du hittar också schema för samtliga replokaler här.

 

ABF-stöd

De priser som anges i schemat nedan förutsätter att ni startar en studiecirkel hos ABF. Det är mycket enkelt och vi hjälper er att komma igång med detta. Om ni av någon anledning inte vill starta cirkelverksamhet tillkommer 400:- på samtliga priser.?

 

 


Har ni frågor, vill boka ett pass eller en visning: klicka här.

Grönt fält = Ledigt pass

Rött fält = Upptaget pass