FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Replokal 6

replokal6

 

Replokal 6

Söker du en lyxig lokal med rejält påkostad utrustning? I lokal 6 har vi skapat en riktig värstinglokal med endast helstackar av det bästa. Lokalen är framförallt anpassad för de tyngre stilarna. Beläget i centrala Stockholm.

 

Inventarie

Gitarrstärkare: Marshall MF350 topp och 2st lådor, Marshall MG100HFX topp och 2st lådor
Basstarkäre: Ampeg B1-RE-topp, Ampeg SVT410HE + Ampeg SVT15E lådor
Trummor: Tama Silverstar 14" 10", 12", 13", 16" 22" (extra puka)
Keyboard: KORG SP250 
PA: Samson TXM16 mixer, 4 st EV SX 300 högtalare, 4 st Shure SM58 

 

Pris

750-1500 kr /månad, läs mer i Schema nedan.

 

Anmäl intresse replokal 6

 

Titta mer på:

Musikutrustning i replokalen

 

 

Beskrivning

Replokal 6 är byggd för dig som uppskattar svindyra helstackar vars ton går genom kött och blod. Vi har placerat ut 4 st kraftfulla högtalare i rummets varje hörn för att optimera sånganläggningen, samt kompletterat med en keyboard. Rummet är rymligt (24 kvadratmeter) och passar sig för band upp mot 8 personer. Med högkvalitativ utrustning och professionell akustikbehandling har lokalen en hög lyxfaktor med alla förutsättningar för att ge inspiration och spelglädje. Lokalen får kontinuerlig service av personal som kontrollerar att allting fungerar korrekt och att lokalen alltid är komplett med sladdar, mickar, stativ och fotkontroller. Vi har också försett rummet med tre stycken gitarrhängare, keyboardstativ och notställ.

 

Utseende

Likt våra övriga fem nybyggda replokaler (byggda 2009-2010) är Replokal 6 utrustad med RGB-belysning, där du på en panel väljer färg för dagen som komplement till halogenlampor med dimmfunktion. Laminatgolv och echoohon-akustiktak, samt Stockholmsvitt tyg på väggarna.

 

Utrustning

Utrustningen i replokal 6 är ytterst påkostad från toppfabrikat som Marshall, Ampeg, Tama mm. Vi har försett lokalen med en högst kvalitativ sånganläggning med 4 st högtalare utplacerade i varje hörn, keyboard, samt 4 st mikrofoner med tillhörande sladdar.

 

 

 

Schema - lediga tider

Pass

I Molotov Studios replokaler abonerar ni på ett eller flera pass per vecka. Priserna som anges i schemat är månadskostnaden för att abonnera på respektive pass. Det går bra att abonnera på ett eller flera av de pass som visas som lediga nedan. Om ni väljer flera pass/vecka ger vi givetvis ett rabatterat pris; två pass/vecka 20% avdrag på totalkostnaden, tre pass/vecka 25% avdrag på totalkostnaden.

 

Bläddra

HIttar du inte en tid som passar dig? Titta lite längre fram i schemat. Där kan du ibland hitta tider som nyligen sagts upp. För att se schema för kommande veckor, bläddra med pilknapparna i schemats övre vänstra hörn. Du hittar också schema för samtliga replokaler här.

 

ABF-stöd

De priser som anges i schemat nedan förutsätter att ni startar en studiecirkel hos ABF. Det är mycket enkelt och vi hjälper er att komma igång med detta. Om ni av någon anledning inte vill starta cirkelverksamhet tillkommer 400:- på samtliga priser.?

 

 


Har ni frågor, vill boka ett pass eller en visning: klicka här.

Grönt fält = Ledigt pass

Rött fält = Upptaget pass