FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Replokal 7

replokal7

 

Replokal 7

Söker du en mindre och billig lokal med rejält påkostad utrustning? I lokal 7 har vi skapat en intim lokal med lyxig utrustning. Lokalen är framförallt anpassad för mindre bandkonstellationer (3-4 personer).
Beläget i centrala Stockholm.

 

Inventarie

Gitarrstärkare: Fender FM100H, Marshall MG100HFX, Vox Valvetronix VT100
Basstarkäre: Ampeg B1-RE-topp, SVT410HE-låda
Trummor: Tama Superstar 14" 10" 12" 16" 22"
Keyboard: KORG SP250 
PA: Samson TXM16 mixer, 2 st EV SX 300 högtalare, 4 st Shure SM58 

 

Pris

600-1200 kr /månad, läs mer i Schema nedan.

 

Anmäl intresse replokal 7


Titta mer på:

Musikutrustning i replokalen

 

 

Beskrivning

Replokal 7 är byggd för dig som uppskattar svindyra helstackar vars ton går genom kött och blod. Vi har placerat ut 2 st kraftfulla högtalare i rummets hörn för att optimera sånganläggningen, samt kompletterat med en keyboard. Rummets storlek är 16 kvm och passar sig för band upp mot 4 personer. Med högkvalitativ utrustning och professionell akustikbehandling har lokalen en hög lyxfaktor med alla förutsättningar för att ge inspiration och spelglädje. Lokalen får kontinuerlig service av personal som kontrollerar att allting fungerar korrekt och att lokalen alltid är komplett med sladdar, mickar, stativ och fotkontroller. Vi har också försett rummet med tre stycken gitarrhängare, keyboardstativ och notställ.

 

Utseende

Likt våra övriga fem nybyggda replokaler (byggda 2009-2010) är Replokal 7 utrustad med RGB-belysning, där du på en panel väljer färg för dagen som komplement till halogenlampor med dimmfunktion. Laminatgolv och echoohon-akustiktak, samt Stockholmsvitt tyg på väggarna.

 

Utrustning

Utrustningen i replokal 7 är ytterst påkostad från toppfabrikat som Marshall, Fender, Vox Ampeg, Tama mm. Vi har försett lokalen med en högst kvalitativ sånganläggning med 2 st högtalare, keyboard, samt 4 st mikrofoner med tillhörande sladdar.

Replokal 7 är utrustad med toppkvalitativ utrustning från de mest respekterade fabrikatens supermodeller. Utrustningen passar perfekt till alla typer av musikstilar, kanske framförallt för de tyngre stilarna då utrustningen erbjuder maxat tryck och monstruösa distljud.

 

 

 

Schema - lediga tider

Pass

I Molotov Studios replokaler abonerar ni på ett eller flera pass per vecka. Priserna som anges i schemat är månadskostnaden för att abonnera på respektive pass. Det går bra att abonnera på ett eller flera av de pass som visas som lediga nedan. Om ni väljer flera pass/vecka ger vi givetvis ett rabatterat pris; två pass/vecka 20% avdrag på totalkostnaden, tre pass/vecka 25% avdrag på totalkostnaden.

 

Bläddra

HIttar du inte en tid som passar dig? Titta lite längre fram i schemat. Där kan du ibland hitta tider som nyligen sagts upp. För att se schema för kommande veckor, bläddra med pilknapparna i schemats övre vänstra hörn. Du hittar också schema för samtliga replokaler här.

 

ABF-stöd

De priser som anges i schemat nedan förutsätter att ni startar en studiecirkel hos ABF. Det är mycket enkelt och vi hjälper er att komma igång med detta. Om ni av någon anledning inte vill starta cirkelverksamhet tillkommer 400:- på samtliga priser.?

 

 


Har ni frågor, vill boka ett pass eller en visning: klicka här.

Grönt fält = Ledigt pass

Rött fält = Upptaget pass