FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Replokal 9

replokal9

 

Replokal 9

Är du ute efter en stor lokal med stabil utrustning? I lokal 9 repar du på en stor yta i en lyxig atmosfär med komplett utrustning (inkl. keyboard). Perfekt för det större bandet (7-8 personer). Beläget i centrala Stockholm.

 

Inventarie

Gitarrstärkare: Marshall MG100 HDFX halvstack, Fender FM100H halvstack, Vox VT100
Basstarkäre: Ampeg B1-RE-topp, SVT410HE-låda
Trummor: Tama Superstar 14" 10" 12" 16" 22"
Keyboard: KORG SP250 
PA: Samson TXM16 mixer, 2 st EV SX 300 högtalare, 4 st Shure SM58 

 

Pris

750-1500 kr /månad, läs mer i Schema nedan.

 

Anmäl intresse replokal 9

 

Titta mer på:

Musikutrustning i replokalen

 

 

Beskrivning

Replokal 9 stod klar årsskiftet 2009/2010 och är en av Molotov Studios största replokaler (25 kvadratmeter). Den är byggd för dig som vill ha gott om yta, kvalitativ utrustning och lyxig atmosfär. Framförallt utsticker sig lokalen med god akustik. Vi har med hjälp av akustikkonsulter gjort noggranna mätningar för att efter ritningar skapa en optimerad replokalsmiljö. Replokal 9 går hand i hand med inspiration och spelglädje. "Riktigt fräsch replokal, ljudet och ljuset är ju skitbra. Man får definitivt vad man betalar för." säger Johan som repar i replokal 9. Lokalen får kontinuerlig service av personal som kontrollerar att allting fungerar korrekt och att lokalen alltid är komplett med sladdar, mickar, stativ och fotkontroller. Vi har också försett rummet med tre stycken gitarrhängare, keyboard, keyboardstativ och notställ.

 

Utseende

Precis som våra övriga nybyggda lokaler (replokal 5-10) är rummet utrustat med RGB-belysning som komplement till dimmbara hallogenlampor. Skapa rummet efter ditt eget tycke för dagen! Intensivt rött, iskallt blått eller varför inte neonsprakande klubbbelysning? Färgskalan rymmer 16 000 färger som du kan applicera efter dagligt bahag. Lokalen är inredd med laminatgolv och echophon-akustistktak och väggarna beklädda med Stockholmsvitt tyg.

 

Utrustning

Utrustningen i replokal 9 är av finare standardtyp, inkl. keyboard. Förstärkarna är i halvstack-format från fabrikaten Marshall, Line6 och Ampeg. Trummorna är av märket Tama med komplett set cymbaler från Zildjian och Stagg. Vi har också försett lokalen med en högst kvalitativ sånganläggning, samt 4 st mikrofoner med tillhörande sladdar.

 

 

 

Schema - lediga tider

Pass

I Molotov Studios replokaler abonerar ni på ett eller flera pass per vecka. Priserna som anges i schemat är månadskostnaden för att abonnera på respektive pass. Det går bra att abonnera på ett eller flera av de pass som visas som lediga nedan. Om ni väljer flera pass/vecka ger vi givetvis ett rabatterat pris; två pass/vecka 20% avdrag på totalkostnaden, tre pass/vecka 25% avdrag på totalkostnaden.

 

Bläddra

HIttar du inte en tid som passar dig? Titta lite längre fram i schemat. Där kan du ibland hitta tider som nyligen sagts upp. För att se schema för kommande veckor, bläddra med pilknapparna i schemats övre vänstra hörn. Du hittar också schema för samtliga replokaler här.

 

ABF-stöd

De priser som anges i schemat nedan förutsätter att ni startar en studiecirkel hos ABF. Det är mycket enkelt och vi hjälper er att komma igång med detta. Om ni av någon anledning inte vill starta cirkelverksamhet tillkommer 400:- på samtliga priser.?

 

 


Har ni frågor, vill boka ett pass eller en visning: klicka här.

Grönt fält = Ledigt pass

Rött fält = Upptaget pass