FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest
Pin It

Mastering i Stockholm

Mastering

Mastering är sista steget i en musikproduktion. Här förstärker vi känslan av låten och dess upplevelsel. Masteringen ser till att musiken är anpassad till olika typer av lyssningsmiljö och akustik. Du får upp volymen och din musik låter helt enkelt bra i alla typer av högtalare, hörlurar och rum.

Mastering är sista steget innan resultatet når lyssnaren.  

 

Priser 

1 låt 400:-

4 st låtar 1499:- 

10 låtar 3499:- 

 

EXTRA TJÄNSTER

ISRC-kod 200:- /låt eller 500:- /skiva

DDP-kodning 500:- /skiva

Provskiva 100:- /skiva

Priserna är exklusive moms.

 

 

ISRC-kod

Innehåller information om utgivare och upphovsman. Det är en internationell standard och möjliggör att verkets upphovsman kan erbjudas ersättning ifall verket används av t.ex. radiostationer/Spotify/iTunes. 

Dina ljudspår måste förses med ISRC-koder ifall du tänker distribuera din musik över musiktjänster såsom Spotify och iTunes. Om du inte själv har egna ISRC-koder kan Molotov Studios erbjuda detta för 200:- /låt eller 500:- /skiva. 

 

DDP 

DDP är ett format som skickas till CD-tryckerier. DDP säkerställer att en CD-spelare eller dator uppfattar titelnamn, artistnamn, spårens längd, övergångar, minussekunder, gömda spår m m. DDP krävs ifall skivan skall skickas till ett tryckeri. 

 

Provskiva

För att kontrollera att DDP-mastern fungerar som den ska, kan vi bränna en förhandsvisningsskiva som kommer bete sig exakt som en tryckt skiva. Provskiva kostar 100:-

 

För CD-skiva eller Spotify / iTunes

Vi erbjuder olika typer av mastering beroende på vart din produkt skall hamna. Skall den hamna på CD-skiva behöver du en CD-mastering. Ska du ladda upp musiken på digitala tjänster såsom Spotify och iTunes behöver du en mastering anpassad för komprimerade ljudformat. Du väljer!

 

Vill du mastera båda typer av format kan vi ordna detta till följande priser (utöver den befintliga kostnaden för mastering som du ser ovan).

100:- /låt
300:- /3 låtar
800:- /10 låtar